Kontakta oss: info@legalfriend.se

Våra avtal

Vi erbjuder dig en mängd olika avtal beroende på din livssituation. Våra erfarna jurister granskar ditt avtal och finns med dig hela vägen från start till mål. Genom att arbeta digitalt kan vi erbjuda dig låga fasta priser men samtidigt högsta juridiska kvalité.

Samboavtal online på LegalFriend

Samboavtal

595 kr

För dig som ska bli sambo eller redan är sambo och vill reglera på förhand vad som händer med bostad eller ägodelar ifall ni skulle flytta isär i framtiden.

Äktenskapsförord online på LegalFriend

Äktenskapsförord

995 kr

För dig som ska gifta dig eller redan är gift och vill genom ett äktenskapsförord bestämma vilken egendom som ska vara makarnas enskilda egendom.

Gåvobrev online på LegalFriend

Gåvobrev lös egendom

995 kr

För dig som vill ge bort något, exempelvis en fastighet eller pengar. Bestäm om gåvan ska vara förskott på arv och skapa trygghet för den som ska få gåvan.        

bodelningsavtal bodelningsavta sambo, bodelningsavtal gift, bodelningsavtal mall

Gåvobrev fastighet

995 kr

För att kunna ge bort en fastighet eller del av fastighet krävs ett skriftligt gåvobrev som uppfyller vissa krav. Skriv här ett gåvobrev för att gåvan ska bli giltig.

Framtidsfullmakt online på LegalFriend

Framtidsfullmakt

895 kr

För dig som vill genom en framtidsfullmakt bestämma vem som ska ha rätt att fatta beslut åt dig senare i livet, när du inte längre själv har möjlighet.

Testamente online på LegalFriend

Testamente

1 395 kr

För dig som vill underlätta för dina anhöriga hur ditt arv ska fördelas genom att skriva ett testamente och undvika överraskningar och oklarheter i framtiden.

Testamente online på LegalFriend

Testamente – Gemensamt

1 395 kr

För er som vill ärva varandra, underlätta för era barn och andra anhöriga hur ert arv ska fördelas. Skriver ni ett gemensamt testamente undviker ni överraskningar och oklarheter i framtiden.

Framtidsfullmakt online på LegalFriend

Köpeavtal

1 395 kr

För dig som till exempel ska köpa en fastighet eller bostadsrätt och är i behov av ett kvitto/bevis på att en betalning har skett och att köpet ägt rum.

Testamente online på LegalFriend

Skuldebrev avseende kontantinsats

995 kr

Används för att bekräfta en skuld mellan två parter när det gäller en kontantinsats, vanligtvis i samband med en fastighetsaffär. I detta sammanhang är kontantinsatsen den del av köpeskillingen som köparen betalar kontant vid köpet av fastigheten.


Såhär funkar det

Att skriva ett avtal hos oss på LegalFriend är enkelt. Funderar du på något kring hur det går till att skriva ett avtal genom oss? Du når oss enkelt och snabbt på kontakta oss.

1

Svara på några frågor

Skuldebrev, skuldebrev mall

Svara på frågorna i vårt avtalsformulär. Betala tryggt och smidigt med kort.

2

Upprättning och granskning

Ditt avtal upprättas utifrån dina svar i en mall. En erfaren jurist granskar avtalet. Om juristen har fler frågor, blir du kontaktad genom e-post.

3

Ditt avtal levereras

Avtalet skickas till dig bifogat via e-post.

Allt klart!

bodelningsavtal bodelningsavta sambo, bodelningsavtal gift, bodelningsavtal mall

Nu kan du vara säker på att du har ett juridiskt korrekt avtal granskat av en jurist.


Vi är LegalFriend

Det är vi som hjälper dig med ditt avtal. Vi svarar gärna på dina frågor och vi upprättar och granskar alltid ditt avtal innan vi skickar det till dig så du kan känna dig helt trygg med att du fått ett juridiskt korrekt avtal. Våra jurister är erfarna med svensk juristexamen och genomförd tingstjänstgöring vid domstol.

Framtidsfullmakt online på LegalFriend

Skräddarsydda avtal
Alltid granskat och kvalitetssäkrat av jurist

Gåvobrev online på LegalFriend

Fast pris
Alltid fast pris på alla avtal. Ändringar i efterhand är kostnadsfria

LegalFriend jurist online du kan lita på

Nöjdhetsgaranti
Alltid hundra procent nöjd, annars får du pengarna tillbaka