Kontakta oss: info@legalfriend.se
framtidsfullmakt

Köpeavtal

995 kr
 • Skräddarsytt för dig
 • Erfaren jurist granskar
 • Fast pris & nöjdhetsgaranti
framtidsfullmakt

"Du kan vara trygg i att en erfaren jurist upprättar och granskar ditt köpeavtal"

Daniel Jonsson
Chefsjurist på LegalFriend AB
1

Svara på några frågor

Skuldebrev, skuldebrev mall

Svara på frågorna i vårt avtalsformulär. Betala tryggt och smidigt med Klarna.

2

Jurist upprättar ditt avtal

En erfaren jurist skräddarsyr ditt avtal. Om juristen har fler frågor, blir du kontaktad genom e-post eller telefon.

3

Ditt avtal levereras

Avtalet skickas till dig bifogat via e-post eller som brev på posten.

Allt klart!

bodelningsavtal bodelningsavta sambo, bodelningsavtal gift, bodelningsavtal mall

Nu kan du vara säker på att du har ett juridiskt korrekt avtal upprättat av en jurist.

köpekontrakt, köpekontrakt mall, köpekontrakt bostadsrätt, köpekontrakt fastighet

När behövs ett köpeavtal?

 • Om ni behöver ett kvitto/bevis på att en betalning har skett och att köpet ägt rum.

 • Om köpet gäller en bostadsrätt, då är det ett krav för att köpet ska vara giltigt att ha ett skriftligt köpekontrakt.

 • Låt en erfaren jurist upprätta och granska köpekontraktet. Det går att skriva själv, men det är inte alls säkert att det blir rätt.


Lär dig mer om köpekontrakt här

Vanliga frågor om köpeavtal

 • Vilket ansvar har LegalFriend?

  Vi garanterar att våra avtal är korrekta och vi har en fulltäckande ansvarsförsäkring. Vi tar ansvar för att den information du ger oss leder till ett avtal som är korrekt enligt samtliga tillämpliga rättskällor – lag, förarbeten, rättspraxis m.m. Eventuell felaktig rådgivning från våra jurister tar vi också ansvar för. Du ansvarar dock själv för att den information du ger oss är korrekt.

 • Kan jag prata med en jurist innan jag skriver avtalet?

  Självklart kan du det. Våra jurister finns tillgängliga genom chatt, e-post och snart även telefon för att besvara dina frågor eller funderingar - så tveka inte att höra av dig till oss.

 • Hur funkar nöjdhetsgarantin?

  Vi på LegalFriend erbjuder våra kunder en nöjdhetsgaranti vid köp av avtal. Denna garanti säkerställer att du som kund ska bli nöjd med ditt köp. För att nöjdhetsgarantin ska gälla behöver du först maila till oss på info@legalfriend.se Därefter försöker en jurist på LegalFriend tillsammans med dig som kund lösa eventuella fel som har inträffat. Är inte felen lösta genom samförstånd kan du som kund inom (20) dagar från köp maila till oss på info@legalfriend.se och och begära en fullständig återbetalning.

 • Hur betalar jag?

  Du betalar alltid säkert på LegalFriend med Klarna Checkout där du kan välja att betala direkt med kredit/bankkort via Mastercard, Visa och Amex. Du har också möjlighet till att välja faktura med eller utan delbetalning. Inom kort kommer vi också kunna erbjuda Swish.

 • Är det säkert att upprätta avtal hos LegalFriend?

  Vi som jobbar på LegalFriend har lång erfarenhet av juridik. Alla våra jurister har en juristexamen (jur. kand) och är tingsmeriterade i tingsrätt och har därefter jobbat på advokatbyrå. Vi är alltså väl medvetna om vikten av säkerhet och diskretion vid avtalsskrivande. För oss på LegalFriend är din trygghet en prioritet. Vi tillämpar alltid tystnadsplikt för samtliga av våra kunder och lämnar aldrig ut kunduppgifter till obehöriga. Du kan läsa mer om säkerhet och integritet samt hur vi behandlar dina personuppgifter i vår personuppgiftspolicy.

  För oss är det mycket viktigt att du som kund känner dig trygg och bekväm med det avtal du valt att upprätta. Våra kunder är det viktigaste vi har, därför har vi alltid stor respekt för dig och din situation. Vi anpassar vi alltid avtalen för just dig och dina personliga önskemål. Därför skräddarsyr och anpassar vi alltid avtalen efter dig.

 • Hur funkar LegalFriend?

  Att köpa ett avtal på LegalFriend är enkelt. Under "Våra avtal" har vi listat samtliga våra avtal. Välj det avtal som passar dig.

  Därefter ombeds du svara på ett antal frågor. Betala därefter tryggt med Klarna.

  Baserat på dina svar så upprättar en erfaren jurist avtalet som är skräddarsytt utefter dina svar. Avtalet skickas därefter till dig antigen genom e-post eller per brev inom 48 timmar. Om något inte skulle stämma så korrigerar vi det kostnadsfritt i 14 dagar.

 • Jag har fått mitt avtal, men är inte nöjd.

  Först och främst; vad tråkigt. Då har vi misslyckats. Skriv till oss på info@legalfriend.se och berätta varför du inte är nöjd vad gäller ditt avtal så ska vi göra allt vi kan för att du ska bli nöjd med det. Om du fortfarande inte är nöjd efter det så har du rätt att begära pengarna tillbaka i enlighet med vår nöjdhetsgaranti.

 • Måste jag skriva avtalet online?

  Nej, vi anpassar oss helt och hållet efter dig. Därför kan du skriva avtalet online eller via telefon. Du bestämmer. Just nu har vi inte möjlighet att ta emot besök på vårt kontor med anledning av Corona.

 • Ändringar i mitt avtal efter att jag köpt det?

  Har du färdigställt ditt avtal och kommer på att du behöver göra ändringar i efterhand går det alldeles utmärkt. Du har alltid kostnadsfri ändringsrätt i 14 dagar. Hör av dig till info@legalfriend.se så ordnar vi det.

 • Vad är skillnaden med andra avtalstjänster online?

  Hos oss på LegalFriend är det alltid en erfaren jurist med juristexamen och som har erfarenhet från domstol och advokatbyrå som skriver och slutligt granskar ditt avtal - helt skräddarsytt och baserat på din unika situation. Samma jurist finns dessutom med dig hela vägen efter att du fått ditt avtal och svarar på eventuella frågor. Allt för att du som kund ska vara nöjd.

  Många andra aktörer som erbjuder juridik online använder sig av automatiska script som skickar ut avtalen direkt efter betalning. Oftast finns det heller ingen jurist som granskar avtalet, eller som arbetar på bolaget.

  Om ett avtal inte lever upp till formkraven är avtalet att betrakta som ogiltigt och i vissa fall kan det räcka med att en mening är felformulerad. Därför säkerställer alltid en jurist ett juridiskt korrekt avtal som därmed minskar riskerna för eventuella framtida tvister.

framtidsfullmakt

Skräddarsydda avtal
Alltid granskat och kvalitetssäkrat av jurist

gåvobrev

Fast pris
Alltid fast pris på alla avtal. Ändringar i efterhand är kostnadsfria

Nöjdhetsgaranti
Alltid hundra procent nöjd, annars får du pengarna tillbaka

På 5 min skriver du ett juridiskt korrekt köpeavtal. Du betalar tryggt med Klarna i sista steget.

995 kr

Börja här

Vad tycker våra tidigare kunder?

Våra kunder är det viktigaste vi har. Därför jobbar vi hårt för att våra kunder alltid är nöjda med oss och den rådgivning vi ger dem.